1:a Advent

Så var det 1:a advent igår och dags att julpynta. upp med stjärnorna, fram med tomtar och stakar. Fick också lov att köpa ett strykjärn och strykbräda igår så jag kunde stryka gardinerna innan jag hängde upp dom. så det höll jag på med hela kvällen igår. Nu börjar det äntligen bli lite hemtrevligt här hemma.

Lovade älsklingen att lägga upp lite kort eftersom han inte hann stanna och se hur det blev.




Här ser du/ni litegrann hur det blev iaf. hoppas du är nöjd. :)

Ska se om jag kan ut och få tag i lite tallris eller liknande imorgon som jag kan ha till min adventljusstake, tror jag kan bli fint.

Fast innan det ska jag luncha med hanna och sen ska hon klippa mig. så det är bäst ni passar er på vägen imorn när jag kommer med evo:n. hahaha.

Nu är det dags för grannfejden på 3:an. Ett par som stör sig på en hund som skäller, hon har t.o.m skrivit ner vilka tider hunden skäller vilket var i ca en halvtimme om dagen. haha.

Ha det bra.:)

Vaccinering och shopping..

Hade tid för vaccinering i morse. Äntligen så hade jag bestämt mig för att gå dit. Det har varit otroligt svårt att bestämma mig för hur jag ska göra. Vill ju såklart inte få ett sjukt barn men om jag nu skulle få influensan så kan det gå riktigt illa också. Eftersom barnet är så pass stort så får lungorna mindre plats vilket gör det såklart svårare för mig att andas. Nu har barnet utvecklat det mesta så jag tror inte det ska vara någon större fara. Det är ju så pass liten dos med kvicksilver och läkarna säger att det inte ska vara farligt för barnet så jag får helt enkelt hoppas på att dom har rätt.
Efter att jag tagit sprutan så kände jag ingenting men under eftermiddagen började värken komma och sen har det bara blivit värre och nu kan jag knappt röra armen längre. Kan klara av den här smärtan bara jag slipper bli sjuk och få några värre symptom.


Nu till något helt annat. Följde med Janet och Ludvig till Borlänge igår och shoppade lite, eller ganska så mycket blev det faktiskt. va till rusta, kupolen, biltema, barnenshus och sist rusta i Falun också, eftersom Janet var på jakt efter sin gran och till slut så fann vi den. haha :)
Hade en riktigt välfylld bil hem efter den dagen och kul var det. :)


På lördag bär det av till Ikea i Västerås och ska köpa kök och lite annat nödvändigt. Dom firar 25 år så det kommer vara vääldigt mycket folk där. jobbigt, men får försöka stå ut. Måste passa på när det var så bra erbjudande på köket. :)


Tiden springer iväg..

Julen börjar närma sig och på söndag är det 1:a advent. Det är otroligt vad tiden går fort.
Har en del att fixa till dess, måste handla lite grejer så man har nåt att pynta med. :)
Beställde gardiner idag i alla fall, dom hinner tyvärr inte komma till helgen men under nästa vecka så ska dom vara här. 

Är på tiden att det kommer lite snö nu tycker jag så det blir lite ljusare, man blir ju så otroligt trött och deppig av det här vädret.

Vardagsrum

Så här blev vardagsrummet efter tapetsering och massa målning. Är otroligt nöjd.
Nu ska det bara läggas nytt golv och skaffa nya möbler o dyl. så är detta rummet klart.
Lägger upp ny bild så fort det är färdigt. :)


Måla, måla...

Idag har jag målat listerna i sovrummet och fönstret en andra gång. listerna ska målas 2 gånger till och fönstret en en tredje gång sen är det dags att tapetsera. :)

Jag hade tänkt mig att det skulle vara roligt att måla men jag tröttnade ganske fort på det. Speciellt efter att ha målat vardagsrums taket hela 4 gånger, med pensel dessutom, så blir man ganska förstörd i hela kroppen.
var ju meningen att vi bara skulle betsa taket men förstod inte riktigt hur man skulle göra förrän det var försent så det var bara att måla över allt med heltäckande vit färg. Och det ångrar jag inte för det blev otroligt fint så här. Helt otroligt vad lite
färg kan göra :D
Men resten av taken blir vit betsade nu när vi vet hur man ska göra.





Nybörjare

Det va ju inte det lättaste att designa den här sidan. men men det blir nog bättre allt eftersom.

Nu ska jag gå och sova i alla fall. Älsklingen har åkt till Norge för att arbeta så det kommer bli ensamt. :(
Godnatt allihop.

Välkommen till min blogg!

Då har jag hamnat här också, en blogg va nog inget jag tänkt skaffa mig. Jag har inte riktigt haft tid eller lust just för att jag nog inte haft något speciellt att berätta.
Men nu när jag blivit av med arbetet och bara är hemma så tänkte jag prova på detta och dessutom har jag en del på gång just nu.
Mitt liv har såklart förändrats enormt mycket sedan jag fick reda på att jag är gravid, vilket jag gläder mig väldigt mycket över. Jag har även köpt hus med min kära pojkvänn som just nu är under renovering. Så det är mest detta jag kommer ta upp i min blogg framöver.

RSS 2.0