Världens sötaste tjej, Lovisa!!

Som de flesta känner till så har vi fått en underbart fin tjej som heter Lovisa. Hon är idag redan 13 dagar. Jag har tänkt skriva här tidigare men har haft fullt upp, dagarna bara springer förbi när man har en sån här liten hos sig. Fast det ända hon gör är att sova, äta och skita. haha. Man märker redan hur hon börjar utvecklas. Som sagt hon sover nästan hela dagarna men hon börjar vara vaken mer och mer och utforska omgivningen även följa med blicken lite grann. Hon är så snäll och duktig. :D

Lovisa:
15 Februari, 09:56
3136g och 47 cm.


2 dagar                                                        4 dagar, efter första natten hemma.


Det känns helt otroligt att hon varit i min mage och nu är här.

Förlossningen eller kejsarsnittet gick inte riktigt som planerat, det var det värsta jag varit med om. (Men ändå det bästa skulle väl dom flesta säga.) Det kan tyvärr inte jag hålla med om. Men det kan jag berätta om en annan gång.

Men det var såklart en helt Underbar känsla att se henne för första gången, älskade Lovisa :)

Nu är det matdags. :)

slemproppen har gått!!

Snart är det verkligen dags. Slemproppen gick i morse, blev lite orolig över vad det kunde vara först men fick det bekräftat senare av mamma att det troligen var den. Känns helt ofattbart att jag ska bli mamma. Jag har haft det lilla pyret i magen i snart 9 månader som sparkat och rullat runt där inne ändå så är det svårt att förstå. Innan kändes 9 månader som en evighet men den här tiden har gått så otroligt fort.
Börjar bli riktigt nervös nu också men kul ska det bli att äntligen få se vad det är för någon där inne. :D

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och bara vila. har haft fullt upp dem senaste veckorna med köksbygge, eller min kära karl har byggt, jag har väl försökt hjälpa till så mycket som möjligt blir så otroligt trött på en gång bara.
Nu är det mesta klart i alla fall.


Förresten glad alla hjärtans dag till er alla. :)

köksrenovering

Nu är det på gång med köksrenovering. Har planerat att det ska vara klart innan den 15:e då den lille ska komma. :)
Ser ganska lovande ut nu i alla fall, om allt går som det ska vill säga.
Grabbarna är i full gång med att isolera just nu medan jag sitter här. Har inte så mycket att komma med känns det som, med den här magen så jag gör nog bäst i att hålla mig undan. :)

Är inte många som tror på detta projekt att vi ska hinna med allt innan den 15:e,
har varit ganska tveksam jag med men vi får väl snart se. :)


På börjat nedrivning av kök.

RSS 2.0